Vă rugăm să citiți cu atenție Termenii și Condițiile înainte de a solicita serviciile CV Masters. În continuare vă vom numi “dvs.”

Site-ul cvmasters.ro este proprietatea SC SWEETLIME AM SRL, societate comerciala care functioneaza conform legislatiei romane in domeniul sau de activitate avand numarul de inregistrare J35/2179/2017 la O.R.C. Timiș si codul fiscal 37698302. Sediul societatii este in Str. Morii, 122 – Giarmata cu punct de lucru deschis in Timisoara, Piața Bisericii, nr.7 birou 3.

SC SWEETLIME AM SRL, numita in contiunare “Compania”, ”site-ul”, ”CV Masters” sau ”noi” va ofera accesul la site-ul si utilizarea site-ului cvmasters.ro (“site-ul”), sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii (“termenii”). Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul site-ului nostru, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti termeni si conditii.


Serviciile CV Masters pot fi achiziționate online, urmand 3 simpli pași:
A) Selectati serviciile pe care doriti sa le achizitionati si apasati pe link-ul de adăugare în coș; apăsați pe butonu ”Vezi coșul” apoi pe ”Continuă cu finalizarea comenzii”

B) Introduceti datele dumneavoastra personale.

Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email este foarte importanta, deoarece informatile legate de comandă și produsele comandate vor fi transmise via email. O adresă de email incorectă încetinește întregul proces de comandă a produsului. Mai mult de atât, CV Masters nu va putea să vă contacteze și să vă informeze asupra stării comenzii dumneavoastră.

În această fază va trebui să introduceți detaliile de facturare.

C) Apăsați pe butonul ”Plasează comanda” și finalizați procesul cu introducerea datelor de plată pe site-ul procesatorului MobilPay

Plata prin Credit Card / Debit Card (mobilPay),
CV Masters vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de plată online ale www.mobilpay.ro. In acest fel, putem asigura clientilor nostri un serviciu sigur si eficient de comanda si plata online.

Având în vedere metoda de plată “Card credit/debit”, este necesar să completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electronic si Mastercard/Maestro), este folosit sistemul “3-D Secure”, elaborat de aceste organizatii, care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. “3-D Secure” asigura in primul rand ca nicio informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, in niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa și MasterCard. In plus, “3-D Secure” este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul “3-D Secure” permite efectuarea de cumparaturi online cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard.

Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi, de asemenea, prin email.

Informații privitoare la livrare
Livrarea are loc prin email, iar termenul de livrare este indicat în emailurile de comunicare imediat după plasarea comenzii. Acest termen este orientativ de 4-7 zile , el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra. In orice conditii, inclusiv in situatie de forta majora, termenul de livrare nu va depasi 10 de zile lucrătoare, socotit din momentul în care toate am primit de la dumneavoastră toate informațiile solicitate.

Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt calculate toate taxele incluse.

Prin achiziționarea unui produs sau utilizarea unui conținut gratuit oferit de CV Masters, sunteți de acord cu acești termeni.

OBLIGAȚIILE DUMNEAVOASTRĂ

Atunci când plasați o comandă, vă obligați să furnizați informații adevărate și complete despre dvs., în acord cu solicitările companiei în procesul de plasare a comenzii. Compania are dreptul să vă refuze comanda în cazul în care informațiile oferite nu sunt adevărate, dacă domeniul dvs. de activitate nu este pe lista de competențe a experților CV Masters sau dacă CV-ul actual este deja redactat corect și este optimizat pentru obiectivele dvs. profesionale. Vârsta minimă pe care trebuie să o aveți pentru a beneficia de serviciile noastre este de 18 ani. Când plasați o comandă, confirmați că aveți cel puțin 18 ani.

Toate comentariile, sugestiile, informațiile, textele, fotografiile sau alte materiale pe care le transmiteți, reprezintă în totalitate responsabilitatea dvs. Este interzisă folosirea materialelor indecente, defăimătoare, obscene, amenințătoare, abuzive, ilegale, sau pornografice. Dacă veți trimite asemenea materiale, relația profesională cu CV Masters va fi întreruptă imediat. Materiale pe care le oferiți nu trebuie să încalce în niciun fel drepturile de autor și copyright-ul unei terțe părți. Este interzis să trimiteți materiale care conțin virusi, fișiere corupte sau alte alte programe destinate distrugerii sau limitării functionalității unui software, dispozitiv, rețea sau alt echipament. 

POLITICA DE RAMBURSARE A BANILOR

CV Masters oferă servicii profesionale de optimizare și redactare a CV-ului, scrisorilor de intenție și a profilului de LinkedIn. Toate vânzările sunt finale, nu există nicio perioadă de test. Ca la orice serviciu de redactare, vor exista mai multe variante și mai multe ajustări ale documentelor, în colaborare cu dvs. Expertul alocat va lucra în contact cu dvs. pe toată perioada alocată reviziilor pentru a se asigura că sunteți pe deplin mulțumit de documentele primite. În consecință, nu oferim rambursarea banilor după achiziționarea unui serviciu CV Masters.

COPYRIGHT

CV Masters este deținătorul tuturor textelor și materialelor grafice de pe site sau a drepturilor de utilizare, oferite de autorul/autorii acestor conținuturi. Acestea nu pot fi utilizate în niciun fel, fară permisiunea scrisă oferită de companie. CV Masters nu va tolera încălcarea copyright-ului și își rezervă dreptul de a șterge, bloca sau dezactiva orice conținut care aparține companiei.

FEEDBACK-UL OFERIT DE DUMNEAVOASTRĂ

Prin trimiterea de materiale către CV Masters, oferiți automat companiei dreptul de utiliza, copia, reproduce, modifica, adapta, publica, edita, traduce, crea materiale derivate, transmite și include conținuturile în materiale de marketing. Vom păstra toate informațiile personale confidențiale. Pentru mai multe informații despre Privacy Policy și protejarea informațiilor personale, vizitați pagina Privacy Policy


Politica de securitate
Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de mobilPay. Riscurile asociate unei plati online sunt:
1.) Datele personale introduse de dumneavoastră pentru completarea comenzii să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. CV Masters și mobilPay garantează securitatea sistemelor sale informatice. Citiți “Politica de confidențialitate mobilPay” și “Politica de confidențialitate CV Masters.” pentru mai multe informații despre subiect. 2.) Datele dumneavoastră, în cazul plăților prin card bancar, număr de card, data expirării, etc. să intre în posesia unor terțe părți și să fie abuziv folosite. În cazul sistemului “3-D Secure” aplicat de către mobilPay pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nicio informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, niciun moment, pe serverele noastre sau pe serverele mobilPay, acestea fiind direct introduse în sistemele Visa sau MasterCard, după caz. În plus, în cazul în care cardul dumneavoastră a fost emis de către o bancă certificată în sistemul “3-D Secure”, autorizarea tranzacției se face doar după autentificarea dumneavoastră în acest sistem după introducerea unui cod/parolă secretă știută numai de dumneavoastră, similar codului PIN la tranzacțiile de la ATM. Citiți “Verified by Visa” și “SecureCode” pentru detalii complete legate de sistemul “3-D Secure”.

Inregistrarea dumneavoastra ca si client
Pentru a putea cumpăra mai comod de pe cvmasters.ro, va recomandam sa inregistrati cu un cont pe website-ul nostru. În utilizarea serviciului, dumneavoastră sunteți de acord să furnizați informații adevărate, corecte, actuale și complete despre dumneavoastră, asa cum sunt acestea specificate în documente, și sunteți de acord să furnizați aceste informații corect si complet.

În situația în care considerăm că această obligație nu este respectată de către dumneavoastră, ne rezervăm dreptul să vă blocăm accesul la utilizarea serviciului, pe perioada determinată sau nedeterminată, fără nici o notificare prealabilă.

Înregistrarea ca client, parola și comportamentul ca utilizator:
Prin înregistrarea ca si client, veți fi solicitat să vă alegeți un nume de utilizator (adresa de email) și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

Sunteți de acord să ne înștiințați imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizată sub numele dumneavoastră de utilizator.

Puteți să utilizați site-ul nostru doar dacă sunteți de acord cu acești “termeni și condiții”. Dumneavoastră sunteți responsabil pentru menținerea caracterului secret al parolelor dumneavoastră, informațiilor privind autentificarea și contul. Veți fi tras la răspundere financiar pentru toate utilizările site-ului nostru de oricine care utilizează parola dumneavoastră și informațiile dumneavoastră de autentificare. Sunteți de acord să fiți pe deplin responsabili pentru orice comenzi și plăți făcute prin utilizarea site-ului nostru din contul dumneavoastră. CV Masters poate folosi în scopuri publicitare și nu doar orice comentariu scris de vizitatorii sau membrii înregistrați pe site.

De asemenea, declarați și garantați că toate informațiile furnizate de dumneavoastră sunt adevărate și exacte.

Puteți utiliza site-ul nostru doar pentru a comanda, plăti sau viziona produsele noastre. Nu puteți utiliza site-ul nostru: pentru a face vreo comandă sau plata ilegală, frauduloasă sau speculativă; pentru a afișa sau transmite vreun material ilegal, amenințător, calomniator, defăimător, obscen, indecent, pornografic sau profanator sau vreun material care ar putea constitui sau încuraja un comportament care ar putea fi considerat o infracțiune, care ar putea da naștere la o răspundere civilă, sau care ar putea încălca în alt mod vreo lege; sau orice alt scop care este ilegal sau interzis de acești termeni.

Noi putem, în orice moment și fără preaviz sau răspundere, înceta sau restricționa accesul dumneavoastră la toate componentele sau oricare componentă a site-ului nostru. Accesul dumneavoastră la site-ul nostru s-ar putea sa nu fie neîntrerupt sau disponibil în orice moment. Noi nu putem garanta lipsa de erori apărute pe site-ul nostru, corectarea defectelor sau a erorilor apărute, sau lipsa virușilor ori a altor comportamente dăunătoare pe site-ul nostru sau pe serverele care îl fac disponibil. Nu aveți dreptul să utilizați niciun dispozitiv, software sau rutina, care intervine sau încearcă să intervină în operarea normală a site-ului nostru și nici să luati vreo măsură care impune o încărcare nerezonabilă pe echipamentul nostru informatic.

Orice încercare de accesare a datelor personale ale utilizatorilor de pe site, de modificare a conținutului cvmasters.ro, afectarea performanțelor lui se consideră tentativă de fraudare.

Limitarea răspunderii
Noi nu vom fi, și colaboratorii noștri nu vor fi responsabili sau răspunzători pentru (A) daune aduse calculatorului dumneavoastră sau viruși care ar putea să vă infecteze calculatorul sau alt echipament ca urmare a accesării, utilizării de către dumneavoastră sau navigării pe site-ul nostru sau descărcarea de către dumneavoastră a vreunui conținut, informație, materiale, date, text, imagini, video sau audio de pe site-ul nostru sau (B) orice prejudiciu, pierdere, revendicare, daună, sau orice daune speciale, exemplare, punitive, indirecte, incidente sau de consecință de orice tip, fie bazate pe contract, prejudiciu, răspundere strictă sau altfel, care decurge din sau are în vreun fel legătură cu (I) orice utilizare a site-ului nostru sau a conținutului, datelor, materialelor sau informațiilor găsite în acesta, (II) orice neîndeplinire sau întârziere (inclusiv fără limitare utilizarea sau incapacitatea de a utiliza orice componentă a acestui site pentru achiziționare, revânzare sau plată), sau (III) executarea sau neexecutarea de către noi sau de către orice furnizor, chiar dacă noi sau furnizorul nostru am fost avizați de posibilitatea de daune aduse acestor părti sau oricărei alte părți.

Această exonerare de răspundere se aplică oricăror daune sau prejudicii cauzate de orice lipsă a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, eliminare, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de calculator, defecțiune a liniei de comunicare, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea, sau utilizarea înregistrării, fie pentru încălcarea contractului, comportament dăunător, neglijență, sau în baza oricărei cauze de acțiune.

Protecția datelor personale
În conformitate cu Legea nr.677/2001, privind protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, vă informăm că societatea noastră înregistrează date cu caracter personal doar pentru modurile/scopurile prevăzute de lege, conform notificării cu numărul 0005354 A.N.S.P.D.C.P. din data 09/03/2017.

Prin comenzile pe care le realizați, vă dați acordul expres și neechivoc ca datele dumneavoastră de contact să fie prelucrate de către CV Masters.

CV Masters garantează respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin intermediul unei simple cereri scrise ce va fi trimisă prin email la adresa contact@cvmasters.ro.

La adresa de mail contact@cvmasters.ro, utilizatorul poate solicita informaţii detaliate privind datele preluate, stocate şi procesate de către CV Masters, poate solicita, în mod gratuit, modificarea sau rectificarea acestora, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor preluate, stocate şi procesate de către CV Masters. Acest drept al utilizatorului este permanent şi poate fi exercitat oricând printr-o cerere adresată CV Masters la adresa de mail contact@cvmasters.ro

În situatia în care utilizatorul se consideră prejudiciat din cauza preluării, stocării sau procesării datelor sale personale de către CV Masters sau este nemulţumit de modalitatea în care CV Masters a gestionat o cerere a sa privind aceste date, el se poate adresa instanţei, conform dispoziţiilor legale în materie.

Drepturi de autor
Noi, împreună cu furnizorii noștri de servicii si produse (“furnizorii”), deținem și avem drepturile de autor asupra site-ului nostru și tuturor conținuturilor acestuia. Nu veți copia, reproduce, republica, transfera date (upload), afișa, transmite, distribui, vinde, transfera sau modifica nimic din conținutul, datele, informațiile sau materialele găsite pe site-ul nostru decât în urma obținerii acordului scris al reprezentantului societății noastre sau doar în scop necomercial.

Denumirile produselor, Imaginile, modalitatea de prezentare, mărcile comerciale, logo-urile și mărcile de serviciu afișate pe site-ul nostru (“mărcile”) sunt propietate intelectuală ale CV Masters și înregistrate ca fiind ale noastre și ale furnizorilor noștri.

Utilizarea de către dumneavoastră a site-ului nostru și accesul pe site-ul nostru nu va acorda nicio licență sau drept de a utiliza oricare din denumiri, imagini, mărci. Nu veți utiliza niciun robot, spider, alt dispozitiv automat, sau proces manual pentru a monitoriza materialele disponibile prin site-ul nostru. Întregul software, aplicațiile, și modulele utilizate pe site-ul nostru sunt proprietatea noastră sau a partenerilor noștri, de la care am obținut licențe. Nu puteți reproduce, deconstrui (reverse engineering), crea lucrări derivate, dezasambla sau decompila, vinde, închiria, distribui, cesiona, transfera, sau modifica orice software de pe site-ul nostru.

Pentru raportarea încălcării drepturilor, de autor vă rugăm să ne scrieți pe adresa de email: contact@cvmasters.ro.

MODIFICĂRI ALE DOCUMENTELOR

CV Masters se obligă să facă orice modificări solicitate de dvs, în termen de 30 zile de la primirea primei versiuni. Pentru orice modificare solicitată după termenul de 30 de zile se vor aplica taxe suplimentare. Dacă, din motive obiective (comunicate în termenul de 30 de zile), cum ar fi concediul sau urgențe medicale, termenul este depășit de expert, termenul se va prelungi cu perioada aferentă întârzierii. Dacă alegeți să faceți modificări care nu corespund recomandărilor expertului alocat, CV Masters nu își asumă responsabilitatea pentru conținutul final sau pentru rezultatele obținute prin folosirea acestor documente.

GARANȚIE

CV Masters nu oferă nicio garanție cu privire la eficiența documentelor în satisfacerea nevoilor dvs. profesionale. Compania nu garantează că serviciile oferite vă vor ajuta să obțineți postul dorit, un interviu sau o promovare. CV Masters nu este responsabilă pentru nicio decizie pe care o veți lua cu privire la cariera dvs.

MODIFICARI ALE TERMENILOR ȘI CONDIȚIILOR

Compania poate modifica în orice moment Termenii și Condițiile si poate adăuga condiții noi. Acestea vor fi notificate prin email persoanelor care au acceptat să primească acest gen de informație, de aceea vă rugăm să vă înscrieți la newsletter și să verificați periodic pagina de Termeni și Condiții. Continuarea colaborării profesionale cu CV Masters reprezintă acceptarea acestor termeni.

CONSIMȚĂMÂNT

Prin accesarea și utilizarea site-ului, acceptați Termenii și Conditiile stabilite de CV Masters.

Ultima actualizare: 30 IUNIE 2020 ora 21:16