CV Profesional Middle

Pentru persoanele care au o experienta intre 2 si 8 ani.
299 LEI

Scrisoare de Intentie

Scrisoarea de intentie este o parte importanta din procesul de cautare a unui job. Ea reprezinta o propunere de vanzare prin care iti subliniezi calitatile si competentele, pentru a convinge angajatorul sa iti citeasca CV-ul.
59 LEI

Profil LinkedIn

Cu peste 660 de milioane de utilizatori activi, LinkedIn este cea mai mare retea de socializare profesionala. Aici ai ocazia sa intalnesti angajatori, locuri de munca, agentii de recrutare si alti profesionisti care fac tot posibilul sa iasa in evidenta. Asta inseamna multa competitie pentru tine.
299 LEI

Pachet Middle

Alege acest pachet pentru a te bucura de o reducere de 30%. Include CV Profesional Executive, Scrisoare de Intentie si Profil LinkedIn.
460 LEI

Limba Engleza

Daca alegi acest serviciu inseamna ca ai nevoie de Cv Profesional, Scrisoare de Intentie si/sau Profil LinkedIn in limba engleza. Vei primi documentele doar în limba engleză.
80 LEI

Pregătire Interviu

Acest serviciu include: o conversație telefonică de 15 minute pentru calibrare așteptări și un videocall de 45 de minute. Sesiunea poate include unul dintre următoarele subiecte: simulare interviu/role play și feedback, întrebări specifice de interviu, negociere salarială, consultanță personalizată pe întrebările clientului, recomandări pentru susținere interviuri interne sau pentru susținere interviu video.
250 LEI
× Ai nevoie de ajutor?

realizat cu ❤ și cafea de sweetlime agency