CV Profesional Entry

Destinat persoanelor cu mai putin de 2 ani de experienta.
199 LEI

Scrisoare de Intentie

Scrisoarea de intentie este o parte importanta din procesul de cautare a unui job. Ea reprezinta o propunere de vanzare prin care iti subliniezi calitatile si competentele, pentru a convinge angajatorul sa iti citeasca CV-ul.
59 LEI

Profil LinkedIn

Cu peste 660 de milioane de utilizatori activi, LinkedIn este cea mai mare retea de socializare profesionala. Aici ai ocazia sa intalnesti angajatori, locuri de munca, agentii de recrutare si alti profesionisti care fac tot posibilul sa iasa in evidenta. Asta inseamna multa competitie pentru tine.
199 LEI

Pachet Entry

Alege acest pachet pentru a te bucura de o reducere de 30%. Include CV Profesional Entry, Scrisoare de Intentie si Profil LinkedIn.
320 LEI

Limba Engleza

Daca alegi acest serviciu inseamna ca ai nevoie de Cv Profesional, Scrisoare de Intentie si/sau Profil LinkedIn in limba engleza. Vei primi documentele doar în limba engleză.
60 LEI

Express 24h

In mod normal vei primi documentele in 3-5 zile lucratoare. Daca alegi serviciul Express 24h, vei primi comanda ta in maxim 24 de ore de la confirmarea platii si primirea tuturor informatiilor necesare.
100 LEI
× Ai nevoie de ajutor?
Detaliile tale vor fi utilizate pentru a putea comunica cu tine cu privire la acest eveniment sau alte servicii
Înscrie-te la webinarul gratuit din
8 aprilie 2020, ora 19:00

realizat cu ❤ și cafea de sweetlime agency