CV Profesional Entry

Destinat persoanelor cu mai putin de 2 ani de experienta. CV-ul poate fi livrat in limba romana sau limba engleza. Pretul afisat este pentru o singura limba
250 LEI

Scrisoare de Intentie

Scrisoarea de intentie este o parte importanta din procesul de cautare a unui job. Ea reprezinta o propunere de vanzare prin care iti subliniezi calitatile si competentele, pentru a convinge angajatorul sa iti citeasca CV-ul. Maxim 500 de cuvinte.
100 LEI

Profil LinkedIn

Cu peste 660 de milioane de utilizatori activi, LinkedIn este cea mai mare retea de socializare profesionala. Aici ai ocazia sa intalnesti angajatori, locuri de munca, agentii de recrutare si alti profesionisti care fac tot posibilul sa iasa in evidenta. Asta inseamna multa competitie pentru tine.
250 LEI

Pachet Entry

Alege acest pachet pentru a te bucura de o reducere. Include CV Profesional Entry si Profil LinkedIn.
420 LEI

Pregătire Interviu

Acest serviciu include: o conversație telefonică de 15 minute pentru calibrare așteptări și un videocall de 45 de minute. Sesiunea poate include unul dintre următoarele subiecte: simulare interviu/role play și feedback, întrebări specifice de interviu, negociere salarială, consultanță personalizată pe întrebările clientului, recomandări pentru susținere interviuri interne sau pentru susținere interviu video.
250 LEI

Consiliere Profesionala

Serviciul se adreseaza atat celor care sunt la debutul vietii profesionale cat si profesionistilor care is doresc sa isi dezvolte cariera sau sunt interesati de reconversie profesionala.

Serviciul presupune
  • o conversatie telefonica de 15 minute (pentru calibrarea asteptarilor si stabilirea obiectivelor)
  • un videocall de 60 de minute
Sesiunea de consiliere abordeaza:
  • identificarea (noilor) intereselor profesionale
  • identificarea abilitatilor transferabile care pot fi utilizate in alte roluri /domenii
  • suport in identificarea oportunitatilor potrivite (canale de cautare job, modalitati eficiente de a aplica)
  • identificarea nevoilor de dezvoltare.
  • 360 LEI